Businesspost

Wil jij graag onderdeel zijn van de businesspost in de regio Zuid-Oost Drenthe en wil jij er ook voor zorgen dat iedereen zijn post op tijd thuis krijgt? Ben je graag in de buitenlucht, ben je ordelijk en vind je fietsen een heerlijke ontspanning? Combineer de ontspanning en vrijheid met een leuke baan in de post- en pakketbezorging!

Meer info

Elektrotechniek

Meer info

Facilitaire dienstverlening

Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat een bedrijfspand en het omliggende terrein schoon, netjes en veilig is. Op deze manier zorg je voor een goede werkomgeving voor alle medewerkers van het pand. En als je ook nog eens twee rechterhanden hebt en je bent dienstverlenend en altijd op zoek naar een oplossing voor een probleem? Dan ben jij die medewerker die straks een leuke baan tegemoet kan zien!

Meer info

Groenonderhoud

Wil je graag je groene vingers verzilveren in een leuke baan in de groenvoorziening? Volg dan binnen onze afdeling groen veiligheidscursussen en vakvaardigheidstrainingen die jou een stap in de goede richting brengen.

Of wil jij je competenties beter in beeld brengen? Ga dan bij ons een mbo-praktijkverklaring halen!

Meer info

Houtbewerking

Ben jij een echte klusser en wil je graag wat leren over timmeren en onderhoud? Binnen de houtafdeling van EMCO-groep kun je werken met houtmaterialen en een mbo-praktijkverklaring halen.

Meer info

Keuken & Restaurant

Zorg jij samen met ons keukenteam ervoor dat onze medewerkers en gasten lekkere en verantwoorde gerechten krijgen voorgeschoteld? Kom werkervaring opdoen in ons modern bedrijfsrestaurant. Het bedrijfsrestaurant waar jij je kunt ontwikkelen tot een ware keukenprins(es).

Meer info

Magazijn & logisitiek

Vind jij het belangrijk dat alles op rolletjes loopt en wil je graag werken in de logistieke sector? Kom bij ons werkervaring opdoen en haal certificaten, een diploma of een mbo-praktijkverklaring die een stap richting de logistiek sector gemakkelijker maken!

Meer info

Metaaltechniek

Lijkt jou het leuk om je bezig te houden met het fabriceren van stalen en aluminium componenten? En ben je nauwkeurig en zou je de basisprincipes willen leren van lassen?

Meer info

Technische Dienst

Sleutel je graag aan machines en voertuigen? Bij onze technische dienst groen repareren we machines die voor de afdeling groen worden ingezet van handmachines, grasmaaiers tot bedrijfswagens.

Meer info

Verpakken & Montage

Lijkt jou het leuk om je bezig te houden met het fabriceren van stalen en aluminium componenten? En ben je nauwkeurig en zou je de basisprincipes willen leren van lassen?

Meer info