EMCO-groep

Groenvoorziening en groenonderhoud

Onderhoud

Foto 2 SchoffelaarsDe Groenvoorziening van de EMCO-groep voert diverse werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Emmen.

Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor onder meer het onderhoud en revitalisering van het groen in alle dorpen en wijken en op bedrijventerreinen. E.e.a. conform de aan ons gegunde bestekken.

Eigen materieel

Om het groenonderhoud, in de breedste zin van het woord, goed te kunnen uitvoeren beschikt de Groenvoorziening van de EMCO-groep over eigen materieel.

Wij hebben een moderne vloot van trekkers, maaimachines, een machinale heggensnoeier en diverse andere kleine machines zoals bosmaaiers en kettingzagen.

Het onderhoud en keuringen van deze machines en bedrijfswagens wordt door onze eigen Technische Dienst verzorgd.

Personeel

De groenvoorziening van de EMCO-groep beschikt over goed opgeleid personeel en over werkleiding die begeleiding op maat kan geven, waardoor we elk traject tot een succes kunnen maken.

20160907_085714  20160907_091533

Opleiden

Een ander belangrijk onderdeel van de Groenvoorziening van de EMCO-groep is het activeren, ontwikkelen en opleiden van medewerkers tot volwaardige groenvoorzieners.

Ook kunnen cliënten van de sociale dienst, UWV en andere instanties een traject volgen tot groenvoorziener met landelijke erkende diploma’s.

Samenwerking met TerraNext

TerraNext verzorgt opleidingen en EMCO-groep verzorgt leerwerkplekken, begeleiding , coaching en bemiddeling naar regulier werk. EMCO-groep behaalt hiermee  goede uitstroomresultaten naar regulier werk.

Meer informatie hierover kunt u opvragen via het contactformulier van de EMCO-groep of via de website van TerraNext.

Samenwerking met Buurtsupport en Pro Emmen

In samenwerking met Buurtsupport en Pro Emmen wordt de groenvoorziening, de wegen en paden van het oude dierenpark onderhouden.

Kapelstraat

Voor meer informatie klik een van de volgende links