Deze week ondertekenden drie enthousiaste groenmaterieelleveranciers: GroeNoord Ag&Turf B.v. uit Groningen, Mechanisatiebedrijf Meijering B.v. uit Klijndijk en Tuin en Parkmachines van Bergen B.V. uit Haren raamovereenkomsten vanuit een openbare aanbesteding van de EMCO-groep.

Jan Edzes, algemeen directeur EMCO-groep is blij met deze drie partijen, welke allemaal voldoen aan de vooraf opgestelde vier gunningscriteria: partnerschap, duurzaamheid, support en social return. Daarnaast zijn ze in staat om (onderdelen van) het groenmaterieel te leveren dat in de komende jaren voor de groenvoorziening van de EMCO-groep benodigd is. Zij krijgen door middel van minicompetities de komende 3 jaar de kans om per uitvraag een offerte aan te bieden. Naast de leveringen is er sprake van dienstverlening voor wat betreft onderdelen, reparaties en supportvragen. Als de Technische dienst van EMCO-groep zelf geen kennis, kunde of capaciteit heeft dan kan EMCO-groep via de minicompetitie ook een beroep doen op de opdrachtnemers.

GroeNoord Ag&Turf B.v. uit Groningen zag deze aanbesteding als een grote kans gezien de eerdere en lange samenwerking die ze al hebben gehad met de EMCO-groep, vertelt Erik Jansen. Ze vinden betrokkenheid in de regio erg belangrijk. Daarnaast dragen zij graag bij in de regio als het gaat om social return. “Hoe mooi is het als je een bijdrage kunt leveren aan iemands loopbaan, waardoor hij of zij weer mee kan doen in de maatschappij.”

 

 

 

De broers Matthijs en Joost Meijering van Mechanisatiebedrijf Meijering B.v. uit Klijndijk zijn erg blij met deze overeenkomst. Ze werken graag samen met lokaal gelegen bedrijven. “We zijn heel blij met deze overeenkomst met de EMCO-groep, die ons helpt bij het doorzetten van de groei van ons bedrijf.”

 

 

 


Ard van Bergen van Tuin en Parkmachines van Bergen B.V. uit Haren is ook blij met deze raamovereenkomst. “Als specialist in tuin en parktechniek lopen we graag vooraan in ontwikkelingen. Daarnaast ziet we samenwerkingen als deze altijd als een win-win situatie.”

 

 

 

 

Jan Edzes is blij met de uitkomst van deze drie aanbieders. “We werken graag samen met mensen die ons al kennen en met bedrijven uit de regio. We kijken positieve blik vooruit in de samenwerking.”

 

Deel dit bericht Terug naar nieuwsoverzicht